DMFI belangrijk voor onze klanten

 In Geen categorie

Zoals eerder gemeld zijn wij lid geworden van DMFI (dutch machinery for the food industry).  Wij willen u graag op de hoogte houden omdat wij en u als klant uitstekend kunnen adviseren, omdat er steeds strengere eisen op het gebied van strikte hygiënische normen en protocollen ten aanzien van leveranciers aan voedingsindustrie.

Wij willen ons profileren bij de DMFI zoals wij zijn: vooruitstrevend, open voor nieuwe ontwikkelen en het delen van kennis. Wij zijn weliswaar kort maar wel direct in de laatste nieuwsbrief  in de spotlight gezet:

DMFI-leden in the spotlight

Het mooie aan een branchegroep is dat de leden vaak hetzelfde doel nastreven en hierdoor onderling verbonden zijn. Onder het motto “samen kan je meer dan alleen” is het goed dat we van elkaars sterkten op de hoogte zijn. Periodiek vragen we één of meer (nieuwe) leden of zij zich kort introduceren. Dit keer hebben we het recent toegetreden lid Leemberg gevraagd.

Wat is uw naam? Ronald Noppen

Hoe heet het bedrijf en waar bent u gevestigd? Leemberg Pijpleidingen en Apparatenbouw BV te  Zwijndrecht

Wat zijn de activiteiten van uw bedrijf?
Het ontwerpen, engineeren (3D), produceren , installeren en onderhouden van complete leidingsystemen, manifolds en skids in carbon staal, roestvast staal, (super)duplex, titanium, Cunifer, kunststof, GRE en andere voorkomende materialen.

Wat is/zijn uw doelmarkten?
Zuivel- en voedingsmiddelen industrie, brouwerijen en drankindustrie en de farmacie.

Wat is het product waar u het meest trots op bent?
Enthousiast team van medewerkers die zich dagelijks inzetten voor onze klanten in binnen & buitenland. Daarnaast de verscheidenheid in de Las methode kwalificaties (> 100 stuks). En onze moderne mooie werkplaats in Zwijndrecht met een oppervlakte is ruim 15.250 m2 met gescheiden productieruimtes voor staal (2500 m2) en roestvaststaal (1250 m2).