eigen engineering unit

meer  efficiëntie

Leemberg Pijpleidingen en Apparatenbouw BV heeft een eigen engineering afdeling waar pijpleidingsystemen, constructies en apparaten worden ontworpen. Hier worden de klanteisen vertaald naar een functioneel goed werkend systeem.

Het ontwerpen wordt veelal gedaan in 3D met behulp van het CAD-systeem Solid Edge. Op deze manier kan de klant in één oogopslag zien hoe het ontwerp er uit komt te zien.

Onze engineers zijn bekend met alle gangbare 3D-programma’s en kunnen ook tekeningen van onze klanten in diverse formats laden in ons eigen Solid Edge tekenprogramma om van daaruit verder de engineering te verzorgen.

Solid Edge is een kernonderdeel van de Velocity Series™ portfolio van Siemens en is het meest complete hybride 2D/3D CAD systeem dat gebruik maakt van Synchronous Technology voor sneller ontwerpen, sneller veranderingen doorvoeren, en verbeterde ingevoerde functies voor hergebruik van geïmporteerde data. Met superieure onderdeel- en assemblagemodellering, tekeningopbouw, geïntegreerde data management en een ingebouwde module voor het maken van sterkte berekeningen d.m.v. ingebouwde eindige elementen analyse versimpelt Solid Edge de groeiende complexiteit van het ontwerpen van producten.

De SMAP 3D Plant Design-module maakt het mogelijk de verschillende ontwerpfasen van pijpleidingsystemen in 1 CAD-systeem te integreren.  De mogelijkheid om per klant of project unieke pijpspecificaties te definiëren en deze informatie mee te nemen in elke volgende ontwerpfase zorgt voor een aanzienlijke tijdswinst in het ontwerpproces.

Voor meer informatie over algemene zaken of service kunt u ons altijd bellen [24/7] of mailen.

Telefoon: +31 (0)78 6771166

Informatie: info@leemberg.nl

Voor de afdeling verkoop kunt u direct mailen naar: sales@leemberg.nl

Neem contact op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat we doen

Industrie

Onze jarenlange ervaring in leidingsystemen en mechanische activiteiten, stellen ons in staat om u te

Offshore

Leemberg heeft een internationaal klantenbestand in de wereldwijde offshore-, bagger- en onshore-industrie

Scheepvaart

Voor projecten voor de zeevaart en binnenvaart beheren wij het hele proces van engineering, productie

Engineering

Het ontwerpen wordt veelal gedaan in 3D met behulp van het CAD-systeem Solid Edge. Op deze manier kan de klan