INDUSTRIËLE PROJECTEN

LEEMBERG SINDS 1969

Leemberg Pijpleidingen en Apparatenbouw BV is opgericht in 1969 en is uitgegroeid tot een middelgroot productiebedrijf op het gebied van leidingen en apparatenbouw.

Wij ontwerpen, produceren en installeren complete leidingsystemen van carbon staal, roestvrij staal, duplex, titanium, cunifer, composiet, GRE en andere bestaande materialen voor onder andere: op- en overslag installatie, eetbare oliën en vetten, lichte chemicaliën , fijnchemie en de consumentenproducten industrie.

De productie van koolstofstaal, roestvast staal, duplex, titanium, aluminium en cunifer treedt in afzonderlijke productiehallen zodat de beste kwaliteit kan worden gegarandeerd.

Onze jarenlange ervaring in leidingsystemen / mechanische activiteiten, stellen ons in staat om u te voorzien van de juiste oplossing voor uw projecten en investeringen.

Onze expertise, precieze methoden en ervaring maakt een gemeenschappelijke optie voor aangepaste project oplossingen. Afhankelijk van het project wordt een projectmanager of projectleider als contactpersoon tijdens het hele project toegewezen. Onze uitgebreide ervaring, professionaliteit, flexibiliteit en veiligheidsbewustzijn stelt ons in staat om de juiste disciplines te combineren voor u.

Onze organisatie is flexibel en efficiënt. Dit stelt ons in staat om snel te reageren op stops, fouten, calamiteiten en onderhoud. Onze eigen levering van materialen, onze productie-hallen, onze eigen vervoer en het feit dat we 24/7 te bereiken zijn,  stelt ons ook om snel te reageren op al uw vragen of wensen.

Productieverlies kan worden beperkt door het uitvoeren van noodreparaties. De laatste reparaties kunnen later worden gemaakt. Het is mogelijk in een service-overeenkomst, die u verzekert van de best mogelijke service en continuïteit, aan te gaan.

Leemberg biedt langlopende service-overeenkomsten aan. Goed onderhoud van apparatuur binnen uw proces is de sleutel tot de succesvolle werking van uw installatie. Balanceren operationele kwesties met een continue focus op uw core business is een uitdaging. Wij bieden flexibele langlopende service-overeenkomsten die een scala van technische en commerciële mogelijkheden.

Voor meer informatie over algemene zaken of service kunt u ons altijd bellen [24/7] of mailen.

Telefoon: +31 (0)78 6771166

Informatie: info@leemberg.nl

Voor de afdeling verkoop kunt u direct mailen naar: sales@leemberg.nl

Neem contact op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat we doen

Projecten

Door onze jarenlange ervaring in zowel multidisciplinaire projecten als projecten met enkel leidingsystemen

Onderhoud

Onze organisatie is flexibel en op elkaar ingespeeld. Hierdoor kunnen wij snel handelen bij stops, storingen,

Hydrauliek

Wij prefabriceren en installeren complete hydrauliek systemen voor de industrie, offshore, zeegaande

Fabricage

Het prefabriceren van leidingsystemen, apparaten en skids onder keur [PED] voor de industrie, offshore