INDUSTRIËLE

PROJECTEN

Leemberg Pijpleidingen en Apparatenbouw BV ontwerpt, fabriceert en installeert complete leidingsystemen uit koolstofstaal, roestvaststaal, duplex, titanium, cunifer en andere voorkomende materialen voor onder andere; op- en overslag installaties, eetbare oliën en vetten, lichte chemie, fijn chemie en de voedingsmiddelen industrie.De verwerking van koolstofstaal, roestvaststaal, duplex, titanium, aluminium en cunifer geschiedt in afzonderlijke productiehallen zodat een optimale kwaliteit gegarandeerd kan worden.

Door onze jarenlange ervaring in zowel multidisciplinaire projecten als projecten met enkel leidingsystemen / mechanische werkzaamheden zijn wij in staat u de juiste oplossing te bieden voor uw projecten en investeringen.

Door onze gedegen vakkennis, accurate werkwijze en ruime ervaring kan gezamenlijk gekozen worden voor een projectaanpak op maat.

Afhankelijk van het soort project zal er een projectmanager of projectleider worden aangesteld die voor u het aanspreekpunt zal zijn tijdens de gehele projectrealisatie.

Door de grote mate van ervaring, professionaliteit, flexibiliteit en veiligheidbewustzijn zijn wij in staat de juiste disciplines van Leemberg Pijpleidingen en Apparatenbouw BV voor u in het project te combineren.

Voor meer informatie kunt u ons natuurlijk altijd benaderen via telefoon of e-mail.
Dit kan ook buiten kantooruren [24/7] op het algemene telefoonnummer + 31 78 6771166.

Neem contact op

  Wat we doen

  Projecten

  Door onze jarenlange ervaring in zowel multidisciplinaire projecten als projecten met enkel leidingsystemen

  Onderhoud

  Onze organisatie is flexibel en op elkaar ingespeeld. Hierdoor kunnen wij snel handelen bij stops, storingen,

  Hydrauliek

  Wij prefabriceren en installeren complete hydrauliek systemen voor de industrie, offshore, zeegaande

  Fabricage

  Het prefabriceren van leidingsystemen, apparaten en skids onder keur [PED] voor de industrie, offshore