Offshore projecten

leemberg sinds 1969

Leemberg Pijpleidingen en Apparatenbouw BV is opgericht in 1969 en is uitgegroeid tot een middelgroot productiebedrijf op het gebied van leidingen en apparatenbouw.

Leemberg heeft een internationaal klantenbestand in de wereldwijde offshore-, bagger- en onshore-industrie. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van projecten en onderhoud aan leidingsystemen/installaties in overeenstemming met classificatiebureau normen.

Wij zijn in staat om snel installatieteams te mobiliseren [24/7] voor de uitvoering van projecten of onderhoudswerkzaamheden Engineering, 3D scanning, het meten, het opstellen, de productie van complete leidingsystemen en/of installaties, on-site/locaties over de hele wereld. Onze medewerkers beschikken over alle benodigde offshore-certificeringen, waaronder SSC-certificaat, OLF Noors, OPITO, HUET +, Nogepa en MFC-certificaten. Leemberg is vertrouwd met alle toepasselijke voorschriften volgens Norsok, ABS, DNV-GL, LRS & IMO.

Wij zijn altijd  bereid om u te helpen. Elke uitdaging wordt door ons aangegaan. Wij bieden een volledige programma  van “piping” oplossingen voor het onderhoud van uw offshore vloot,  platforms en FPSO’s.

Onze organisatie met competente en ervaren medewerkers staan wij voor een uitstekende QHSE-prestaties, technische bekwaamheid en uitzonderlijke klantenservice die van  essentieel belang zijn voor een veilige, kosteneffectiviteit en betrouwbare productie.

Voor meer informatie kunt u ons natuurlijk altijd benaderen via telefoon of e-mail.

Dit ook buiten de kantooruren ( 24/7 ) op het algemene telefoonnummer + 31 78 6771166.

Neem contact op

  Wat we doen

  Projecten

  Wij zijn in staat snel installatieteams te mobiliseren voor het uitvoeren van projecten vanaf

  Hydrauliek

  Wij prefabriceren en installeren complete hydraulieksystemen voor de industrie, offshore, zeegaande

  Fabricage

  Het prefabriceren van leidingsystemen, apparaten en skids onder keur [PED] voor de industrie, offshore,

  Service & onderhoud

  Wij zijn altijd  bereid om u te helpen. Elke uitdaging wordt door ons aangegaan. Wij bieden een volledige