SERVICE & ONDERHOUD

OFFSHORE

Wij zijn in staat om snel installatieteams te mobiliseren [24/7] voor de uitvoering van projecten of onderhoudswerkzaamheden Engineering, 3D scanning, het meten, het opstellen, de productie van complete leidingsystemen en/of installaties, on-site/locaties over de hele wereld. Onze medewerkers beschikken over alle benodigde offshore-certificeringen, waaronder SSC-certificaat, OLF Noors, OPITO, HUET +, Nogepa en MFC-certificaten. Leemberg is vertrouwd met alle toepasselijke voorschriften volgens Norsok, ABS, DNV-GL, LRS & IMO.

Wij zijn altijd  bereid om u te helpen. Elke uitdaging wordt door ons aangegaan. Wij bieden een volledige programma  van “piping” oplossingen voor het onderhoud van uw offshore-activa, inclusief vaste en drijvende platforms, FPSO’s, pijpleidingen en onderzeese systemen.

Onze organisatie met competente en ervaren medewerkers staan wij voor een uitstekende QHSE-prestaties, technische bekwaamheid en uitzonderlijke klantenservice die van  essentieel belang zijn voor een veilige, kosteneffectiviteit en betrouwbare productie.

Onze medewerkers beschikken over alle benodigde offshore-certificeringen, waaronder SSC certificaat, OLF Noors, OPITO, HUET +, Nogepa en MFC-certificaten.

Voor meer informatie kunt u ons natuurlijk altijd benaderen via telefoon e-mail.

Dit ook buiten de kantooruren ( 24/7 ) op het algemene telefoonnummer + 31 78 6771166.

Neem contact op

  Wat we doen

  Projecten

  Wij zijn in staat snel installatieteams te mobiliseren voor het uitvoeren van projecten vanaf

  Hydrauliek

  Wij prefabriceren en installeren complete hydraulieksystemen voor de industrie, offshore, zeegaande

  Fabricage

  Het prefabriceren van leidingsystemen, apparaten en skids onder keur [PED] voor de industrie, offshore,

  Service & onderhoud

  Wij zijn altijd  bereid om u te helpen. Elke uitdaging wordt door ons aangegaan. Wij bieden een volledige

  Certificaten