water ballast management

onze specialiteit

Wanneer het Ballastwaterverdrag van het IMO in werking treedt, zullen meer klanten dan ooit hun ballastwaterbehandelingssystemen onderhandelen en installeren. Het zal een aantal eisen opleggen aan reders en operatoren. De meest praktische manier voor veel schepen om aan deze nieuwe regels te voldoen, zal zijn om een ballastwaterbehandelingssysteem te installeren. Maar andere alternatieve opties om aan de verplichtingen te voldoen kunnen geschikt zijn voor bepaalde soorten schepen en beroepen.

Onze technische kennis en ervaring in het werken met de verschillende technieken die beschikbaar zijn en alternatieve opties die worden ontwikkeld, zorgen ervoor dat ballastwatermanagementoplossingen zijn afgestemd op de operationele behoeften van uw schepen. Bovendien zijn onze diepgaande kennis over de wetgevende en operationele aspecten van het ballastwatermanagement en de ervaring met het installeren van verschillende types / merken BWM systemen up-to-date om geschikt te zijn voor uw situatie.

Wij kunnen u helpen voor te bereiden op de naleving van het Ballastwaterverdrag en andere nationale eisen door middel van advies over uw verplichtingen, alsmede door de planning, selectie en uitvoering van de ballastwatermanagementoplossing die uw investeringsrisico minimaliseert en passend is voor u.

De nauwkeurigheid van het proces maakt de voorbereiding mogelijk van een complete kit, die klaar is voor installatie. Leidingen, aansluitingen en funderingen kunnen worden geprefabriceerd met hoge precisie, waardoor het tijdrovende pijpmontageproces wordt weggenomen.

Wij bieden u de installatie van elk type buismateriaal aan: glasvezelversterkte epoxy, glasvezelversterkte kunststof, roestvrijstaal, Cunifer en zwart of gegalvaniseerd staal.

De fasen die we kunnen onderscheiden bij een ballastwatermanagementsysteem zijn:
Fase 1: Het type BWTS wordt besloten door de eigenaar en de fabrikant
Fase 2: Voorstellen van routing en locatie WBT-systeem
Fase 3: Bezoek aan boord om het voorstel te bevestigen en een 3D-laserscanning uit te voeren
Fase 4: Design en Engineering
Fase 5: Inkoop en Prefabricage
Fase 6: Installatie aan boord
Fase 7: Testen en ondersteuning inbedrijfstelling

Leemberg Pijpleidingen & Apparatenbouw BV heeft ervaring met alle fasen van de implementatie van ballastwatermanagementsystemen.

Voor meer informatie over algemene zaken of service kunt u ons altijd bellen [24/7] of mailen.

Telefoon: +31 (0)78 6771166

Informatie: info@leemberg.nl

Voor de afdeling verkoop kunt u direct mailen naar: sales@leemberg.nl

Neem contact op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat we doen

Nieuwbouw

Wij zijn in staat snel installatieteams te mobiliseren voor het uitvoeren van projecten vanaf

Reparatie

Meer dan 40 jaar ervaring hebben wij reeds in het repareren, vernieuwen en modificeren van allerlei

Hydrauliek

We prefabriceren en installeren complete hydrauliek systemen voor schepen

Fabricage

Het prefabriceren van leidingsystemen, apparaten en skids onder keur [PED] voor de scheepvaart