Sponsoring Roparun 2017

 In Geen categorie

Kanker overkomt ons allemaal!

Eén van de vier mensen krijgt het. Is het niet bij onszelf, dan is er wel een geliefde, een vader, een tante, een vriend, een kennis, een moeder die de strijd aan moet gaan met deze vreselijke zieke.  All4friends zet zich in voor al die vrienden, familie en kennissen door zich te verbinden aan de Roparun.

Misschien bent u al bekend met het evenement Roparun. Elk jaar lopen meer dan 300 teams met zo’n 2600 enthousiaste lopers in het Pinksterweekend non-stop de 530 km van Parijs naar Rotterdam. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd.

Belangrijker nog dan de sportieve prestatie is het inzamelen van zoveel mogelijk geld voor de goede doelen van de Roparun. De Roparun steunt ontelbare initiatieven om de kwaliteit van het leven van mensen met kanker te verbeteren. “Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”, is het motto. Als team zetten wij in ieder geval ons beste beentje voor om zoveel mogelijk geld in te zamelen! Alleen dit kunnen wij niet alleen. Wij zoeken nieuwe vrienden die samen met ons het verschil willen maken voor de mensen die wij lief hebben. Voor wie wordt u vriend?

Wij van Leemberg ondersteunen dit initiatief. Iedereen wordt namelijk wel geconfronteerd met deze vreselijke ziekte.